Create Account
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
As of February 26, 2013, customizing the old version of Facebook Fan Box fails (versions below 8.1). If you having problem with custom styling then make sure you have latest version 8.1 or above.

TOPIC: Fanbox Pro Missing from site in Explore, Firefox, Chrome

Fanbox Pro Missing from site in Explore, Firefox, Chrome 6 years 6 months ago #6501

  • givesnel
  • givesnel's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Fanbox Pro worked for several months, then stopped working when using Rendering Mode 3.
Tried using Rendering Mode 4 as suggested, but the width display setting will not display correctly
I've read through the forum to see others having the same problem, but no clear solution.

Please help.
The topic has been locked.

Re: Fanbox Pro Missing from site in Explore, Firefox, Chrome 6 years 6 months ago #6510

  • zaheerkaka
  • zaheerkaka's Avatar
Did you try adjusting width for module, also please provide version numbers of Joomla and module and URL.

Regards
The topic has been locked.

Re: Fanbox Pro Missing from site in Explore, Firefox, Chrome 6 years 5 months ago #6523

  • givesnel
  • givesnel's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Yes, in Rendering Mode 4 the width settings do not work.
In Rendering Mode 3 the module will not display at all.
I've attached a screenshot of my homepage as well as my Fanbox settings.
I can leave up over the weekend, but will have to remove from actual site if I can't resolve by Monday.

website: www.mauibusinessnews.com
Joomla Version: 2.5.7
Module Version: 8.0 (it was at 7.3.7 but did not work; purchased new mod thinking it would fix, but did not)
Attachments:
  • Attachment This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
  • Attachment This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
The topic has been locked.

Re: Fanbox Pro Missing from site in Explore, Firefox, Chrome 6 years 5 months ago #6549

  • zaheerkaka
  • zaheerkaka's Avatar
Sorry for late reply.

You need to enable settings for CSS called Use CSS.

Regards
The topic has been locked.
Time to create page: 0.076 seconds